IMG_2499

Retrospectiva, nuevo mensaje del 13 de junio del 2020

   Bon dia carinyo! de fet és un bon senyal que ja fa anys que la corrupció ha anat quedant exposada i que, encara que som una minoria, hi ha cada vegada més persones que s’adonen de que el joc corrupte domina el món i està molt estès, i que cada vegada més hi ha persones valentes que destapen la corrupció. Això és la conseqüència directe d’estar entrant gradualment a l’influx de la banda de fotons per l’exposició del nostre sistema solar al centre galàctic. Sí, ja fa temps que tot això és observable i és probable que arribi un moment que l’evidència sigui tan gran que molta més gent se n’adoni. També és un fet, al meu entendre, que la guerra i la pugna de poder entre ells mateixos els debilita i els pot fer caure, això també és observable… la seva avarícia no té mesura i la veritat és que la intensitat del seu poder destructor és tal que la seva autodestrucció està assegurada, per llei còsmica. De totes formes, hi ha una cosa que em fa ballar el cap, segur que tu m’entendràs si te l’explico: sembla talment que les persones d’aquestes elits estiguin salvaguardades de les conseqüències negatives de les baixes freqüències en les que viuen. El que vull dir és que quan les persones humanes, les que tenim capacitat d’accedir al nostre cor i ànima, densifiquem la nostra freqüència per la raó que sigui, immediatament les circumstàncies al nostre voltant es densifiquen i tot va de tort, tot comença a capgirar-se. Un exemple molt gràfic d’això el tenim en la relació amb les nostres filles i fills, quan nosaltres com a mares estem malament, ens fan de mirall i ens ho posen encara més difícil… i tot ens va de tort, entens el que vull dir? És un tema que dona molt de sí, vore si després el parlem de viva veu!

Comparte

Compartir en facebook
Compartir en twitter
Compartir en print
Compartir en email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto

Si quieres contactar conmigo por alguna razón y dejar algún comentario, puedes hacerlo rellenado este formulario. Estaré encantada de leerte y responder. Muchas gracias de antemano.