IMG_2487

Retrospectiva, respuesta de media noche del 13 de junio a una amiga

   Hola carinyo! He vist el vídeo, demà me’l tornaré a mirar. Així d’entrada em sembla fiable. Donald Trump, al meu entendre, és un personatge sinistre. Darrerament em reservo una parcel·la molt gran de prudència a l’hora de treure conclusions, perquè si una cosa és clara és que res ho és. 😂 Vull dir que el nivell de corrupció, manipulació i desinformació és tal, que arribar a conclusions verídiques en les qüestions referents a l’estat profund és pràcticament un impossible! En aquests darrers mesos he fet una immersió a la situació «política» del món, com no havia fet mai a la meva vida. Per alguna raó, vaig començar a tenir consciència de la distopia del món des de molt joveneta, malgrat que mai a la vida he vist les notícies de la tv. ni he llegit els diaris, ni res de tot això, i tanmateix he vist clarament al llarg dels anys com les condicions de vida del planeta i de l’ésser humà han anat degenerant en molts sentits, he vist clarament com el llast del control ha anat penetrant totes les esferes de la vida humana amb una sofisticació i eficiència creixents i terriblement amenaçadores. He vist com les administracions de totes les àrees es feien cada vegada més feixugues i deshumanitzades fins que han quedat completament prostituïdes, han perdut completament el sentit que en algun moment haguessin pogut tenir d’estar al servei de les persones per acabar absolutament monopolitzades, dominades pels poders fàctics i completament al seu servei. Aquesta indagació tan exhaustiva que estic fent m’ha servit, de moment, per adonar-me que el nivell de corrupció d’aquest món és de tal magnitud i està tan generalitzat que no hi ha paraules capaces de descriure-ho. Si ja sabia que vivim en un món corrupte, no sabia fins a quin punt ho és, perquè la veritat és que no hi ha un pam de net. En part és desolador, però l’experiència i el sentit comú em diuen que quan més aflora la merda, més fàcil és netejar-la i més a prop estem de lliurar-nos del llast! Seguiria escrivint, però millor parlem demà, que ja és molt tard! Nanit, bonica!!!

Comparte

Compartir en facebook
Compartir en twitter
Compartir en print
Compartir en email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto

Si quieres contactar conmigo por alguna razón y dejar algún comentario, puedes hacerlo rellenado este formulario. Estaré encantada de leerte y responder. Muchas gracias de antemano.