IMG_3783

L’enfoc correcte

   Estimades i estimats, no és recomanable esperar que les persones adduïdes surtin de la seva hipnosi, l’esperança sovint és un caramel amargant. Però encara és pitjor afirmar que “fins que no surtin de la seva hipnosi no hi ha res a fer”, aquest és un enfoc fatalista i trampós que ens pot abocar a la desolació, perquè sí, algunes persones despertaran, però moltes altres no podran fer-ho, i certament, si ens identifiquem amb l’afirmació de que si les persones no desperten, no hi ha res a fer, estem creant un panorama catastrofista. No estic negant la gravetat de la realitat social ni l’enorme disfunció sistèmica de la generalitat humana. No obstant, el que jo percebo és una invitació molt gran, elevada, diria jo, d’enfocar-nos en la realitat més real de totes: la supremacia de l’Amor en l’ésser humà. Subratllo, aquesta és la condició més Real de totes, aquesta sí és la única que ens pot alliberar. Molts éssers humans d’aquest planeta ho estem fent, entre totes i tots, acotxades i acotxats entre nosaltres, no només ens hem d’associar lliures i amoros@s, com ja ho estem fent, sinó que hem d’afinar els nostres enfocs molt i molt. El nostre potencial creador és enorme, si ens calibrem i ens temperem amb l’energia del Cor, el nostre potencial no només es reforça (creix geomètricament) sinó que queda protegit per la força més poderosa i Universal. Gràcies per fer part de la meva vida. Gràcies a la Vida per haver fet possible la nostra trobada. Això és molt seriós i tal com estan les coses, una errada en l’enfoc pot marcar la diferència, i arribat a un determinat punt, l’elecció, que només pot ser individual, serà irreversible. La polaritat s’accentua i es bifurquen dos camins en direccions oposades: un, el camí de la por, porta a la densitat més cruenta, susceptible de paralitzar completament el nostre sistema personal, l’altra, el camí de l’Amor, porta a l’elevació i a l’alliberació. La por ens paralitza, ens disgrega i separa, ens derrota. L’Amor, ens allibera, ens empodera, promou la nostra expansió dimensional i de consciència, i el més meravellós de tot: ens uneix i multiplica la nostra força. Això sí que no té aturada!!! I per cert: l’exemple, i no una altra cosa, és el que possibilitarà que altres persones descobreixen aquesta possibilitat, valgui la redundància!   

Comparte

Compartir en facebook
Compartir en twitter
Compartir en print
Compartir en email

6 Responses

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacto

Si quieres contactar conmigo por alguna razón y dejar algún comentario, puedes hacerlo rellenado este formulario. Estaré encantada de leerte y responder. Muchas gracias de antemano.